Aanmelden My Muse & Me Flirt
‘Il barbiere di Siviglia’

Meld je aan voor de My Muse & Me Flirt tijdens de voorstelling Il barbiere di Siviglia door De Nationala Opera op 13 november 2018 om 20:00. De My Muse & Me Flirt start om 19:00.

Aanmelden is mogelijk via deze pagina vanaf 15 oktober 2018 om 12:00. Daarna worden de tickets voor de My Muse & Me Flirt verloot onder de aangemelde kandidaten. Uiterlijk vier werkdagen nadat je je hebt aangemeld hoor je of je bent ingeloot voor de My Muse & Me Flirt Il barbiere di Siviglia. Een ticket kost dan slechts €20. Je kunt ook nog een tweede persoon opgeven met wie je wilt gaan. Voorwaarde is wel dat je nog nooit een opera in Nationale Opera & Ballet bezocht hebt, en dat je jonger dan 30 jaar bent. (En dat geldt ook voor een eventuele tweede persoon!)

Om in aanmerking to komen voor de My Muse & Me Flirt moet je onderstaand formulier volledig invullen. Nationale Opera & Ballet gebruikt deze gegevens om te controleren of je niet eerder een opera- of balletvoorstelling hebt bezocht bij ons en om de betaling van de tickets af te handelen. De gegevens van de hoofdbesteller (de 1e persoon) worden opgenomen in ons klantenbestand, omdat je kaarten koopt voor de voorstelling. Voor alle transacties zijn onze huisregels en bezoekersvoorwaarden van toepassing. Lees meer over ons privacy-beleid: operaballet.nl/privacy.

Ik kom

mijn gegevens


mijn adresgegevens vriend(in)
adres vriend(in)betaling en voorwaarden

Om mee te kunnen doen aan de My Muse & Me Flirt moet je wel akkoord gaan met het onderstaande:

Indien ik word ingeloot voor My Muse & Me Flirt Il barbiere di Siviglia, machtig ik éénmalig Nationale Opera & Ballet om het bedrag van het door mij aangevraagde aantal kaarten (max. 2) à €20 af te schrijven van mijn bankrekening.


* als je met een vriend(in) komt


terug naar operaballet.nl